تیام با داشتن آخرین تکنولوژی روز دنیا ،توانایی این رو داره درکمتر از 30 ثانیه متنوع ترین منوی غذای سرد دنیا رو به شما هدیه کنه.

سالاد ماکارونی

Biblical Diet

سالاد ماکارونی در هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد نیاز روزانه است. ضمن اینکه ماکارونی به دلیل برخورداری از کربوهیدرات های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد (از ۶۰ ۵۵ درصد سهم روزانه کربوهیدرات ها در رژیم غذایی روزانه افراد نباید بیش از ۲۰ ۱۵ درصد آن از کربوهیدرات های ساده مصرف شود و مابقی لازم است از مواد غذایی با کربوهیدرات های پیچیده حاصل شوند) و با دارا بودن اندیس گلایسمی پایین تر نسبت به این مواد با تأثیر تدریجی بر افزایش قندخون موجب بالا رفتن ناگهانی آن نمی شود. ماکارونی برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.بهترین ماکارونی از سمولینای گندم دوروم به دست می آید.

 

بیشتر بدانید

سالاد الویه

Paleolithic Diet

سالاد الویه یکی از لذیذترین غذاهای سردی است که کمتر کسی می تواند آن را ببیند و از خیر خوردنش بگذرد. افزودن پیازچه، نخودفرنگی، هویج و فلفل سبز به ترکیب اصلی این غذا آن را غنی از ویتامین A ، B ، C و اسید فولیک می کند و رنگ های متنوع این سبزیجات، محرک موثر اشتهای کودک است و افزودن مقداری آبلیمو به آن بوی زهم تخم مرغ و گوشت مرغ را می گیرد، اما اگر قصد خوردن انواع سالاد های سس دار الویه، پاستا، ژامبون و مرغ آماده را دارید بدانید که سس مایونز به کار رفته در این سالادها به مقدار زیادی حاوی چربی های اشباع بوده و تاثیر نامطلوبی بر قلب و عروق می گذارد و از آنجا که این غذا به اندازه کافی کالری دارد بهتر است به جای نان آن را با کمی برگ تازه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده میل کنید و در زمان تهیه الویه خانگی بگذارید سیب زمینی کاملا سرد شود تا جذب سس مایونز به حداقل برسد.

 

بیشتر بدانید

سالاد سزار

Rainbow Diet

سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال 1924 میلادی برای جشن 4 جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به ‌وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود. این سالاد خوشمزه در 20 دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمی‌گردد.

 

بیشتر بدانید

ارتباط با ما

  info(@) tiam-food.com
  26761794
  26761794
  سعادت آباد ، میدان کاج
 

    

غذا چطوری سرو میشه ؟

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.