بهترین زمان مصرف سالاد

برخی افراد بر این باورند که سالاد به علت حجیم بودن، موجب گشاد شدن معده می شود و اشتها را تحریک می کند و حتی ادعا می کنند وقتی سالاد می خورند، نسبت به زمان های دیگر پرخورتر و دچار افزایش وزن می شوند، اما باید بدانید این گفته ها زمانی صحت دارد که سالاد را همراه یا پس از غذا میل کنید.

 

با توجه به این که سالاد فیبر زیادی دارد، مصرف آن همراه غذا یا پس از آن به دلیل پر بودن معده می تواند به بزرگ تر شدن حجم معده و در نتیجه افزایش اشتها کمک کند اما اگر مصرف سالاد، آن هم از نوع رژیمی در افراد پرخور و چاق، 20 تا 30 دقیقه پیش از صرف وعده اصلی غذا باشد، با ایجاد سیری نسبی هم از پرخوری جلوگیری می کند و هم محتوای فیبر آن موجب حرکت و فعالیت درست روده ها شده، به اجابت مزاج سریع تر کمک می کند. اما کسانی که عقیده دارند سالاد باعث چاقی شکم می شود، باید بدانند سالاد به دلیل ترکیبات فیبری نفاخ و موجب ورم موقت شکم می شود که نیم تا یک ساعت پس از تخلیه سالاد از معده به روده این مشکل حل خواهد شد اما اگر این موضوع برایتان آزاردهنده است، اوقاتی را که قصد خروج از خانه یا شرکت در مراسم مهمانی دارید، از خوردن سالاد اجتناب کنید.

ارتباط با ما

  info(@) tiam-food.com
  26761794
  26761794
  سعادت آباد ، میدان کاج
 

    

غذا چطوری سرو میشه ؟

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.