خواص غذایی و سلامتی کاهو

کاهو از سبزی های بسیار مفیدی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد. كاهو یكی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است که منشاء آن در هندوستان و آسیای مركزی می باشد . كاهو طبق مداركی كه بدست آمده از شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف می شده است و یك قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است.

چند دلیل برای خوردن بیشتر خیار

خیار حاوی آنتی‌اکسیدان‌های زیادی از جمله ویتامین C، بتاکاروتن، منگنز و کلی آنتی‌اکسیدان دیگر مانند کرستین، اپی‌ژنین، لوتئولین و غیره می‌باشد. این آنتی‌اکسیدان‌‌ها قاتل رادیکال‌های آزاد شوم بوده و همچنین ضدالتهاب هستند.

بهترین زمان مصرف سالاد

برخی افراد بر این باورند که سالاد به علت حجیم بودن، موجب گشاد شدن معده می شود و اشتها را تحریک می کند و حتی ادعا می کنند وقتی سالاد می خورند، نسبت به زمان های دیگر پرخورتر و دچار افزایش وزن می شوند، اما باید بدانید این گفته ها زمانی صحت دارد که سالاد را همراه یا پس از غذا میل کنید.

برای سلامتی و لاغری بخوانید !

معمولاً افرادی که قصد لاغری دارند مدام دنبال این قبیل اطلاعات هستند. این که چای لاغر می‌کند یا قهوه؟ توت فرنگی یا بلوبری؟ سوپ یا سالاد؟ و کلی سۆال دیگر که در این مقاله قصد داریم پاسخ بعضی از آن‌ها را با شما در میان بگذاریم. لطفاً با ما همراه باشید.

 

دایره المعارف سبزی های سالادی

در این بخش از دایره‌‌المعارف آشپزی نگاهی خواهیم داشت به انواع‌ سبزی‌ها و صیفی‌‌جاتی كه در سالادهای سرد و به اصطلاح رایج‌تر سالادهای سبز به كار می‌روند. سالاد در سراسر جهان بسیار محبوب و پرطرفدار است و رستوران‌هایی به صورت سالادبار در سراسر جهان انواع سالاد را با سس‌های متنوع به مشتریان عرضه می‌كنند.

 

خواص سالاد سبزیجات برای بدن

سالاد یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره است که به شیوه های مختلف و با مواد غذایی گوناگون تهیه می شود. اما هر طور که آماده شود، غذایی پرطرفدار و لذیذ است که به حفظ سلامت شما هم کمک زیادی می کند. این نوشتار به خواص درمانی مواد تشکیل دهنده سالاد اشاره می کند.

کنترل وزن با خوردن سالاد

شايد براي شما هم پيش آمده باشد وقتي خيلي گرسنه هستيد و وارد يک رستوران مي شويد، اولين چيزي که سفارش مي دهيد يک ظرف بزرگ سالاد است. اما وقتي که نوبت به غذاي اصلي مي شود، فقط مقدار خيلي کمي از آن را مي توانيد بخوريد. اگر چنين چيزي براي شما هم پيش آمده باشد، معلوم مي شود که شما هم توانسته ايد تکنيک خوبي براي کنترل وزنتان به دست آوريد.

خواص سالاد میوه

سالاد ميوه اگرچه آميزه‌اي از ميوه‌هاي مختلف است اما خاصيت جداگانه‌اي از گروه ميوه‌ها ندارد. در واقع بايد خواص تک‌تک ميوه‌هاي موجود در آن را به اين غذا نسبت داد. از آنجايي که ميان‌وعده‌ها خواص گوناگوني بايد داشته باشند؛ از جمله اينکه بايد از مواد غذايي‌اي تشکيل شوند که بتواند سطح قندخون ما را در يک حد متعادلي حفظ کند.

بهترین زمان برای خوردن شام وصبحانه

اینکه در وعده های غذایی چه چیزی بخوریم و چه مقدار از آن بخوریم بسیار مهم است ، اما باید توجه داشته باشیم که زمان خوردن وعده های غذایی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. طبق نظر متخصصان ، یک ساعت بعد از بیدار شدن باید صبحانه بخوریم و سه ساعت قبل از خواب باید شام را بخوریم.

 

غذاهایی که خطر مرگ را کاهش میدهند

امروزه استفاده از مواد غذایی که حاوی نگهدارنده های شیمیایی است و همچنین خوراکی های آماده بدن افراد مانند گذشته نیست و افراد در بسیاری مواقع به بیماری های گوناگونی مبتلا می شوند که گاهی حتی باعث مرگ آنها می شود.مهم ترین و ساده ترین کار برای این که بتوانید قلب سالمی داشته باشید همه در بشقاب شماست.

 

ارتباط با ما

  info(@) tiam-food.com
  26761794
  26761794
  سعادت آباد ، میدان کاج
 

    

غذا چطوری سرو میشه ؟

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.

جناب آقای رنجبر مدرس و مجری برنامه آشپزخانه شماره 3 (شبکه 3- 1- 5 و جام جم) صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول ماهنامه بین‌المللی آشپزخانه ملل و گواهینامه آشپزی عمومی و حرفه‌ای، هتلداری از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گواهینامه مربیگری بین‌المللی آشپزی و کافی‌شاپ از سازمان فنی حرفه‌ای گواهینامه دوره آشپزی از هتل پنج ستاره هما (شرایتون) و دارای سوابق بسیاری دیگر هستند.